Belajar Buat home make chocolate

hai guy...
pada hujung minggu lepas  Alflowsous belajar buat coklat tau... nie lah 1st time alflowosus pergi kelas memasak... selama nie masak buat macam experiment je... he~... tapi hari tu baru rasa feeling of cooking... best gaklah pergi kelas memasak nie... alflowsous ingat nak pergi memasak lagi lah nanti... nak belajar buat cheese cake and chocolate moist cake... teringin sangat nak tahu teknik-teknik dalam masak 2 jenis kek tersebut...  
sesiapa nak tempah homemake chocolate tu boleh je tempah kat alflowsous... gatcha...

hasil  1st coklat alflowosus

1st homemake chocolate..

0 comments:

Post a Comment