Salah Ejaaan

hai guys....
nie nak khabar nie... semalam alflowosous membuat banner untuk karnival 1borneo anjuran kelab kebudayaan sarawak dan sabah.... semua setting dah ok... tapi sempat juga alflowsous tak perasaan ejaan karnival tu...
pelik-pelik alflowsous nie... maybe time for sleeping kot... he~
nie alflowsous buat malam tadi dalam masa kurang 5 jam alflowsous depan lappy alflowsous nie....
salah ejaan KARNIVAL

nie terpaksa edited balik... hu~....

***sesiapa yang ingin alflowsous deigns banner mereka boleh je tapi kena khabar awal sedikit ye...
***or nak tawar alflowsous kerja dalam deigns and edited boleh je....tapi terpaksa jadi pekerja part time lah... he~

1 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

singgah malam folo ur blog.

**12

Post a Comment