Ayuk contest

woo.... akhirnya Ayuk buat contest... nak join lah...
syarat2 pun senang je macam kacang... betul x upin.. Btl3x.. hehhe~
klu tuan-tuan/ puan-puan nak tengok syarat2x penyertaan boleh klik gmbar nie...

tuan-tuan/puan-puan juga akan menjawap soalan yang Cik Ayuk kite nak nie... soalan senang je... semua orang boleh jawap punya... soalan seperti saya jawab di bawah ini...

1. bila tarikh blog CERITAYU dihasilkan
 - 16 jan 2010 ( post pertama Happy besdey adek) Umur kira sendiri lah...

2. siapa VVIP dihatiku? nyatakan link
- Luahan Hati Acuk(  http://acukjiwangboy.blogspot.com/)
-Penulisanacuk (http://penulisanacuk.blogspot.com/)

3.  november bulan kelahiran saya.ape lagu saya tengah layan   masa tuh ye? ;
Perfect two by auburn dan bukan bintang biasa

4,  list top 5 blog yang saya suka baca.
b. Mrs-vip 
e. Peliks 
Gambar ini semasa tahun 2007 ... tapi dah lupa hari berapa.. hahahah~. yang penting gambar ini gambar history lah... mesti semua terfikir kan nie mesti tengah ambil slip SPM kan... hahahah~... sebenarnya tidak ini semua hanya lakonan semata-mata demi masuk majah di sekolah kami.. hahaha... tapi time ini memang tempat juga juru gambar tu minta kami orang berlakon... time tu memang stress giler lah.. di paksa menyiapkan semua kerja untuk pemeran minggu sains dan teknologi... walaupun gambar just 1 one click but i can release our team stress,,, trimas cameraman a.k.a cikgu bio (bukan Nama sebenar)...  cuba tengok dekat2 gambar kertas yg di bawa tu... nampok bena tipu... ahhahahaa~


Gatcha~

0 comments:

Post a Comment