Kehidupun CS3

CS3????
what is that????
is food???
or game???
explain ckit???

nie CS3 ialah software untuk edit picture... CS3 itu edition die.. nama penuh Adobe Photoshop...
beli memang best lah untuk edit gambar... friendly pengguna sangat...

saya berkenalan dengan CS3 ini semasa penghujung 2008.. tp pada 2008 saya berkenalan dengan CS2.. CS2 ini abang die... fungsi sama je... sekarang dah wujub pun CS5.. mesti koorang mengata saya kan... nape x tukar ke CS5... nak moden ckit... hehehhe~... sebenarnya saya amat selesa berkenalan dengan CS3 ini.. die selalu bagi tolong saya edit gambar itu jadi gambar tu hotz... walaupun saya x layan sangat pengunaan CS3 nie.. tapi saya boleh adapt die saya dengan senang sekali... di bawah hasil gambar saya edit beberapa minit tadi... heheh~.. edit pun x sampai satu jam pun 1/2 jam pun x sampai... hehehehh~.... saje nak latih diri cara penggunaan nya... k lah... mengantuk sudah.. gatcha~...

2 comments:

luremaster said...

hahahaaa.. nt ajo aku taw...~

My CoLleCtIoN said...

ok... t aq ajar... hehehhe~

Post a Comment