Beli Tiket KTM Online??

Wooo... ini kali pertama akan naiki KTM dari Wakaf Baharu ke KL Central... nasib baik ade jual online.. heheheh~ Klu tak habislah aku.. mesti masuk kaki kiri kalau tiket KTM tu habis semasa di KB nanti ... habis exam Khamis ini aku terus pergi Kb... nak jalan2 kat ctu dulu... heheheh~>.. spe nak ikut..???
boleh je ... tapi bayar sendiri// hahhaha~...
semasa pemilihan seat di dalam KTM tersebut.. aq pening juak lah.. nak pilih seat yang mana satu.. last2x... aq ambil seat yang paling murah sekali iaitu RM 30 je... nak rasa kehidupan orang susah menaiki KTM sebenarnya... asyik naik Flight je,. boring gak.. hahahah~... bawah itu gambar tiket saya beli online n terpaksa print sendiri sebagai rujukan... hehehehe..

Contoh tiket On9


Kepada sesiapa yang ingin membeli tiket KTM online klik je gambar di bawah inii....
gatcha~

0 comments:

Post a Comment