Sehari Di Kelantan

Hola...
lama tak melayan blog nie... berhabuk juga lah sedikit... tapi nasib baik dapat di bersihkan tanpa bersin or selsema... kali ini nak share sedikit semasa datang dan duduk di Kelantan before cuti dulu.. walaupun old story.. but i just want to share.. if u don't want to read.. don't read lah... who care!!!>. hahhaha~ (just kidding)

siapa tahu di mana letaknya Kelantan???






x tahu ke??
lor kenapa dok diam je... hahhah~
mai cerita sedikit sebagai mukahdimah...
Kelantan semua negeri di semenanjung malaysia, di bahagian pantai timur dan berjiranan dengan negara Thailand...  "me mei" rapat lah...
semasa sehari di kelantan sempat jugak lah mencucikan mata tengok environment kat sana... it too different with our state lah...
bawah ini ade sedikit gambar-gambar ade kat sana lah sebagai buah tanggan untuk semua lh... sorry lah tak dapat bagi semua...
enjoy ur self!!!




** sory one picture only...

0 comments:

Post a Comment