Come2x... sarawak


Hai semua… lama alflowsous tak update blog tu… now alflowsous di Sarawak.... holiday di sana…. He~… actually alflowsous asal Sarawak… sampai je kuching alflowsous stay rumah auty alflowsous di petra jaya, Kuching… best giler tau… tapi time tu alflowsous excited nak balik kampong alflowsous nak cari fresh air konon… he~….  Tapi kampung alflowsous tak lah fresh air sangat sebab dalam pembinaan permodenan (kononnya) ha~… semasa di rumah aunty alflowsous makan fruit cream ice-cream… best tau… memang sedap giler lah…. Lama tak makan benda tu… and untuk breakfast before balik alflowosous makan mee (nama mee tu lupa lah he~).. tapi mee tu sedap giler… susah nak cari sekitar Terengganu he~…
Boobye...

0 comments:

Post a Comment