Cream cheese Cake

Hai.. tiba je alflowsous je alflowsous sampai di rumah teringin pula nak makan cream cheese cake… so terpaksa gak alflowsous making sendiri cause nak cari di kampong nie mana de orang jual cream cheese cake nie… (so sad)..  semasa nak cari bahan tu punya susah giler…. Ha~… tapi nasib baik bahan tu de ....kalau tak langkah kaki kiri Nampak nya… he~… alflowsous buat cream cheese cake tu simple je,.. tapi asalkan sedap… he~… tapi memang sedap pun… makan sekali nak mesti nak lagi he~
… 








0 comments:

Post a Comment