Cream chocolate cheese marble cake

Lepas je cream cheese cake habis dari pandangan mata teringin pula nak rasa dalam cream cheese tu ade coklat sedikit so alflowsous cuba lah buat cream chocolate cheese marble cake… resipi nie alflowsosus tak tahu lah wujud atau tak… tapi alflowsous gambungkan 2 jenis cake menjadi satu.. he~… yang ini memang best giler lah… cream cheese n coklat memang terasa giler lah… rasa makan 2 jenis cake dalam satu masa.. time tu alflowosus “try and error” je… tak tahu ia menjadi dengan sukatan alflowsous buat ikut mood rasa je… at the end story “soddddappppp”…. Gatcha!!! 

0 comments:

Post a Comment