Back to nature III

hai... untuk back to nature III nie... kite terjah di sebuah pulau yang pernuh dengan lagendanya tersendiri... tak lain .. tak buka .. pulau Langkawi...
tempat yang ingin di terjah ini adalah Underwater World Langkawi (UWL)...
untuk info semua, UWL ini terletak di pantai cenang, iaitu pantai yang paling popular lah kat sana...
banyak benda menarik yang akan lalui kalau ke sana contohnya "sub antarctic section, temperate section. tropical rainforest, freshwater and marine line section, coral section, koi pond, reptilium section.. and ect...
memang tak rugi lah klu datang.. bukan senang nak tengok penguin di malaysia...jauh lagi die merantau tau.. so mai2x lah.. 
bayar masuk just RM28 je.... sangat berbaloi tau...

further information click UWL

Temprate

rain forest

Peta UWL

Bayaran masuk dan masa

Freshwater

0 comments:

Post a Comment